Esports

L’Handbol Terrassa, virtualment salvat

Tenen sis punts de coll quan en queden vuit per disputar

Valuosíssim triomf de l’Handbol Terrassa a la pista d’un rival directe en la lluita per la permanència, l’Handbol Banyoles. El conjunt de Xavi Font es va imposar per tres gols (31-34) a la pista del penúltim. Gràcies a aquesta victòria, la segona consecutiva després de l’aconseguida a casa davant del Sabadell, els terrassencs han fet definitivament els deures i estan virtualment salvats. Quan queden només quatre partits per disputar (vuit punts), l’Handbol Terrassa ocupa la dotzena classificació amb 17 punts i s’ha allunyat ja fins als sis punts de distància de les posicions de descens, que ocupen en aquest moment el Banyoles i el Palautordera. Aquests dos equips seran, si no canvien molt les coses, els dos que perdran la categoria.

Molt bona defensa
L’excel·lent defensa del conjunt que prepara Xavi Font va permetre a l’Handbol Terrassa signar un parcial de 0 a 3 en els tres primers minuts de partit. Aquest avantatge ja no els abandonaria fins al final del matx. Els terrassencs jugaven cada vegada millor i quan faltaven sis minuts pel descans, l’electrònic del pavelló de la Draga assenyalava un contundent marcador de 10 a 16. Els amfitrions van maquillar llavors el resultat fins al 14 a 17 que assenyalava el marcador en arribar al descans.
Els del Pla de l’Estany, però, van reaccionar i van donar-li la volta al resultat al segon període. Al minut 43, el resultat era de 23 a 21. La igualtat va passar a ser la tònica dominant i quan faltaven 3 minuts, el partit estava empatat a 30 gols. Un parcial final d’1 a 4 dels egarencs va esdevenir definitiu.

L’Handbol Terrassa, virtualment salvat
To Top