Històrica classificació del CN Terrassa femení de waterpolo per Europa

El CN Terrassa perd per 12 a 5 a Sabadell, però acabarà la lliga tercer

Va perdre a Can Llong per set gols de diferència (12-5) en la penúltima jornada de la segona fase, però, el CN Terrassa s’ha assegurat acabar en una històrica tercera posició, que el classifica per al “play-off” pel títol per primera vegada a la seva història. La temporada vinent, les jugadores que entrena Xavi Pérez disputaran també competició europea.
El primer període va ser prou equilibrat. El Sabadell va obrir una primera escletxa gràcies a una diana de Forca en jugadora de més i a un penal transformat per Van der Sloot. Les terrassenques van reaccionar a aquesta estrebada i, en només un minut, van igualar amb gols de Cardona i Leitón. Les de David Palma van tancar el quart amb avantatge després que Tankeeva batés Domene en superioritat numèrica (3-2).
El derbi vallesà es va començar a decidir en el segon quart. El CN Terrassa no va ser capaç de superar la defensa pressionant de les sabadellenques, que van avortar tots i cadascun dels atacs del conjunt de Xavi Pérez. Les locals, liderades per una gran Maica Garcia, van encadenar un parcial de 3 a 0 que va enfilar l’electrònic fins al 6 a 2 al descans. La boia internacional va anotar dues de les dianes i Forca, de penal, va completar el parcial.

Empitjora el panorama
A la represa, el panorama va empitjorar per a les de Xavi Pérez. Només arrencar el tercer període, Garcia va anotar el 7 a 2. El CN Terrassa es va apropar relativament a través de dues dianes consecutives de Leitón. Però la remuntada es va quedar aquí. Van der Sloot, des de l’arc, va marcar el 8 a 4 amb què va finalitzar el període.
En els últims vuit minuts de partit, el CN Sabadell va continuar amb l’accelerador premut i va augmentar la distància existent en el marcador. En el primer tram del quart, va encadenar un parcial de 3 a 0, amb Keuning, Van der Sloot i Cordobès com a protagonistes (11-4). Panicello, de penal, i Tankeeva, en superioritat numèrica, van situar el 12 a 5 definitiu.