Deu jornades sense conèixer la victòria

L’Handbol Terrassa continua sense poder redreçar la seva situació a la lliga del grup "D" de la Primera Divisió Estatal. Després de perdre per 31 gols a 28 a la pista del Joventut Handbol Mataró, els homes que entrena Xavi Font ja fa deu jornades que no coneixen la victòria. Dels últims 30 punts que s’han posat en joc, els terrassencs n’han sumat només 2. Setmana a setmana van fent més petita la diferència que els separa de les posicions de descens. En aquests moments estan a dos punts de distància de baixar. Tenen 12 punts, només dos més que el penúltim classificat, un Handbol Banyoles que en aquest moment marca el descens.

Remuntada
El partit va començar bé per a l’Handbol Terrassa. El primer minut de joc, Marc López va posar per davant els terrassencs. López va signar un partit fenomenal en atac i va anotar 15 dels 28 gols dels seus equips. Els seus companys no el van ajudar en l’aportació ofensiva. Només Carles Serrano amb 4 dianes i Javier Guil amb 3 el van seguir en l’anotació. Ben aviat, els de la capital del Maresme van donar-li la volta al marcador. El minut 8, els mataronins manaven ja per un 8 a 4. La defensa de l’Handbol Terrassa era cada vegada més permeable i es va arribar al descans amb tres gols de desavantatge per als terrassencs (16-13).

Al segon període, l’Handbol Terrassa va anar ajustant la seva defensa i per moments va evitar que el Joventut Handbol Mataró se n’anés en el marcador. Quan faltaven poc més de 5 minuts per al final del partit, un gol de Carles Serrano va significar un empat a 27 que donava esperances als de Xavi Font. A partir de llavors, els amfitrions van aprofitar la debilitat dels terrassencs i van establir un parcial de 5 a 1 que va dur el partit al 31 a 28 definitiu. S’albirava un final més equilibrat, però en els instants decisius, els de Mataró, que s’han situat novens amb 19 punts, van saber decidir a favor seu.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ, 31
Jan Bonamusa, Daniel Aguilera (1), Eduard Calderón, Oriol Vaqué (4), Gerard Conill, Berenguer Chiva (4), Nil Moreno (6), Bassory Tandian, Àlex Bosch (3), Mario Martínez (3), Enric Bonany, Sergi Germán (3), Blai Deulofeu (6) i Pol Colomer (1).

HANDBOL TERRASSA, 28
Aleksandar Pejcinovic, Raül Guil, Cristian Serrano, Marc López (15), Pol Munné, Joel Navarro, Iván Encinas (1), Tomàs Ferrer (2), Javier Guil (3), Nil Subirana (1), Roger Sancho, Gerard Martorell (2), Carles Serrano (4), Jordi Molina, Daniel Hoyos i Xavier García.

Àrbitres. F. Martínez i V. García.

Parcials cada 5 minuts. 5-3, 9-5, 10-8, 13-10, 14-12, 16-13, descans, 18-14, 20-18, 23-21, 26-23, 27-27, 31-28.