Bones sensacions per a l’Handbol Terrassa

No va arribar a Sant Cugat la victòria que tant persegueix l’Handbol Terrassa. Els homes que prepara Xavi Font van caure en un partit molt equilibrat per dos gols de diferència (33-31) a la pista de l’Handbol Sant Cugat, actual tercer classificat del grup "D" de la Primera Divisió Nacional masculina. Es tracta de la novena jornada consecutiva del conjunt terrassenc (que duu dos empats i set derrotes), que es manté a quatre punts de distància de les posicions de descens a la Lliga Catalana.

Malgrat que el rival era d’allò més complicat, l’Handbol Terrassa va saber estar molt atent en defensa i va evitar que els santcugatencs s’escapessin en el marcador. Els amfitrions, això sí, van anar sempre per davant en el marcador, tot i que amb avantatges mínims. Al quart d’hora de partit, el Sant Cugat guanyava per 10 a 9. La dinàmica del partit no va variar fins al descans, al què es va arribar amb un marcador de 18 a 17.

Res no va canviar en el segon període. L’Handbol Terrassa va seguir jugant molt intensament en defensa i va millorar en atac, però els santcugatencs van acabar imposant la seva qualitat. Quan faltaven cinc minuts, el marcador assenyalava un 32 a 29 que els terrassencs només van poder maquillar lleugerament.

CH SANT CUGAT, 33
Ramírez, Tous (1), León (4), Domingo (1), Gómez, Martínez (4), Abadal (3), Cortés (4), Ferrer (2), Peracaula (2), Costa, Guillem Pallarès (1), Navarro, Alonso, Jordán (11) i Dídac Pallarès.

HANDBOL TERRASSA, 31
Pejcinovic, Raya (1), Cristian Serrano (1), López (12), Ferrer (3), Guil (3), López (2), Subirana (4), Martorell, Carles Serrano (4), Molina (1), Hoyos, García, Jurado i Riera.

Àrbitres. Van dirigir l’encontre els col·legiats Álvaro López Novoa i Roberto Argiz Varela.

Parcials cada 5 minuts. 3-2, 7-6, 10-9, 13-11, 17-14, 18-17, descans, 20-21, 24-23, 27-26, 29-27, 32-29, 33-31.