Font s’estrena perdent

En el seu primer partit a la banqueta de l’Handbol Terrassa, Xavi Font no va poder fer bona aquella clàssica dita d’"entrenador nou, victòria segura". En el primer partit sense Magí Serra a la banqueta, l’Handbol Terrassa va mantenir la mateixa dinàmica de les darreres jornades i va caure derrotat per dos gols de distància (27-25) al pavelló de la Nova Icària de Barcelona davant d’un Handbol Poblenou que Xavi Font coneixia bé, ja que el va entrenar fa un parell d’anys.

Tot i que la dinàmica del partit no va ser dolenta, els terrassencs van caure en errors pretèrits que els van dur a perdre de dos gols davant d’un Poblenou a qui havien vençut de tres (28-25) a Can Jofresa a la primera volta de la competició. Amb un balanç de 5 derrotes i 2 empats en els 7 darrers partits disputats, els homes que dirigeix ara Xavi Font necessiten guanyar un partit com sigui per trencar aquesta dinàmica negativa i demostrar-se a ells mateixos que poden acabar en una zona còmoda de la classificació. Tot i la seva mala ratxa de resultats, els egarencs tenen encara un còmode coixí de sis punts respecte a les posicions de descens a la Lliga Catalana, una circumstància que els ha de donar tranquil·litat per seguir treballant.

L’Handbol Terrassa va treballar molt bé en defensa a la primera meitat i va saber anar en tot moment per davant. Al minut 14, el partit estava empatat a 7 gols i els de Xavi Font van aconseguir un parcial de 0 a 3 que els va dur fins a un 7 a 10 que no van saber mantenir.

Intercanvi de parcials
Quan faltaven 5 minuts per al descans el resultat era d’11 a 12, però els barcelonins van prémer l’accelerador i van signar un parcial de 4 a 1 que li va fer molt de mal a un Handbol Terrassa que va arribar al descans perdent de dos (15-13).

La segona part va ser molt equilibrada i va acabar amb un empat a 12 gols que va afavorir els barcelonins, que en van tenir prou amb ajustar la seva defensa i no desaprofitar massa ocasions per acabar enduent-se els dos punts en joc. Els de Font només pensen ja a derrotar dissabte a les 17.45 hores al pavelló de Can Jofresa el La Salle Montcada, un rival directe a la zona mitjana de la taula. Sumar una victòria ha esdevingut del tot prioritari.

HANDBOL POBLENOU, 27
Martí Lozano, Antonio López (1), Iván Ochoa (1), Lluc Borràs (2), Joan Cornellà, Oriol Lorente, Guillem Cornellà (6), David Prieto, Aleix Martínez (6), Pol Rodríguez, Miquel Claros (3), Pol Escoda (3), Marc Albalate (4), Guillem Balagué (1) i Nazario Medina.

HANDBOL TERRASSA, 25
Aleksandar Pejcinovic, Cristian Serrano (2), Marc López (7), Joel Navarro (2), Iván Encinas, Tomàs Ferrer (1), Javier Guil (3), Carlos López (1), Nil Subirana (3), Roger Sancho, Carles Serrano (5), Jordi Molina (1), Daniel Hoyos, Xavier García, Eric Jurado i Albert Riera.

Àrbitres. Adrián Aroca i Vlad Virgil.

Parcials cada 5 minuts. 3-4, 5-6, 7-8, 8-11, 11-12, 15-13, descans, 16-14, 18-17, 21-19, 22-20, 24-21, 27-25.