Esports

Magí Serra se’n va a Itàlia

L’Handbol Terrassa s’ha quedat sense entrenador. Després de perdre diumenge per 25 gols a 32 a Can Jofresa davant de l’Handbol Esplugues, el tècnic vallesà Magí Serra va anunciar la seva marxa de l’entitat. Quan va arribar al club a principis de temporada ja va deixar clar que si li arribava alguna oferta interessant tindria les portes obertes per marxar. I així ha estat. Serra s’ha convertit en el nou entrenador del segon classificat de la primera divisió italiana d’handbol, el Raimond Handball Sàsser, de Sardenya.

Aquest mateix vespre, Serra, de 39 anys, agafarà un ferri i viatjarà cap a l’illa de Sardenya. Demà ja té previst entrenar un Sàsser que es troba a cinc punts del líder de la lliga italiana, el Conversao. El Sàsser és un dels millors equips de la "Serie A" italiana, tot i que enguany ha caigut a la primera ronda de l’EHF.

Un projecte ambiciós
Tot i que lamenta "haver de deixar l’Handbol Terrassa en un moment com aquest" i assegura que es trobava molt a gust a terrassa, Magí Serra té clar que no podia deixar escapar aquesta oportunitat. "Com a professional, entrenar en un equip del nivell del Sàsser i conèixer l’handbol italià és una oportunitat espectacular. L’objectiu és guanyar la lliga", assegura. Si assoleix el títol, Serra podria seguir una altra temporada al Sàsser. El ja ex entrenador de l’Handbol Terrassa ja sap el que és entrenar a l’estranger. El tècnic de Cardedeu va entrenar a Hongria i també a Kuwait, així com a dos equips Asobal, el Villa de Aranda i el Cangas de Morrazo.

Des d’aquesta mateixa setmana agafarà l’equip Xavi Font, actual segon entrenador i l’home que va portar Serra a Terrassa. Ell va ser qui va assolir l’ascens a Primera Nacional la temporada passada. Magí Serra està plenament convençut que Xavi Font aconseguirà l’objectiu de la salvació amb un equip que ocupa actualment l’onzena posició amb 12 punts. "Hem estat treballant molt bé junts i estic convençut que el canvi no es notarà. L’Handbol Terrassa té un gran equip i més enllà de les baixes se salvarà sense problemes", explicava ahir un Magí Serra que es mostra tan agraït al club que el va acollir com l’Handbol Terrassa li està agraït a ell pels mesos que s’ha posat al capdavant de la primera plantilla.

To Top