L’Handbol Terrassa va caure a casa amb el potent Esplugues

En el darrer partit de Magí Serra a la banqueta de l’Handbol Terrassa, els egarencs van caure per un excessiu marcador de 25 a 32 al pavelló de Can Jofresa davant d’un dels millors conjunts de la categoria, un Handbol Esplugues al que van saber tutejar fins a gairebé els darrers minuts de partit. Al tram final, però, el cansament acumulat va passar factura als terrassencs, que van acabar cedint la seva desena derrota de la temporada.

Joel Navarro i Nil Subirana, amb cinc gols cadascun, van ser els millors anotadors d’un Handbol Terrassa que va sortir molt endollat, disposat a donar la sorpresa davant d’un Esplugues que ocupa la segona posició. Els terrassencs són onzens. La igualtat va ser la tònica dominant del primer període, en el qual els de Serra van saber aguantar els embats ofensius del conjunt del Baix Llobregat. Es va arribar al descans amb un mínim desavantatge d’un gol (15-16). Però tot va canviar a la segona part de manera ja definitiva. L’Esplugues va anar sempre per davant i va signar un parcial d’1 a 7 en els deu minuts finals.

HANDBOL TERRASSA, 25
Pejcinovic, Navarro (5), Encinas (3), Ferrer (1), Riera, Guil (4), López, Subirana (5), Sancho, Serrano (4), Molina (1), Martínez, Hoyos (1), García i Jurado (1) i Munné.

HANDBOL ESPLUGUES, 32
Giralt, Luque (5), Vilaplana (2), Torres (5), Eguino, Julen García, Víctor García (2), Miquel Àngel Grau (5), Rivas, Gumà (1), Fortuño, Santos, Pi (2), Pérez (5), J. Maria Grau (5) i Romero.

Àrbitres. Albert Pérez i Daniel Toro.

Parcials cada 5 minuts. 2-3, 5-4, 7-9, 10-13, 14-15, 15-16, descans, 18-19, 19-21, 21-23, 24-25, 25-27, 25-32.