Esports

L’Handbol Terrassa rebrà l’Esplugues

Demà a les 18 hores, l’Handbol Terrassa rebrà al pavelló municipal de Can Jofresa un dels rivals més complicats i competitius de la categoria, un Handbol Esplugues que juntament amb el líder, Sant Quirze, és el gran aspirant al títol. Els homes que entrena Magí Serra esperen fer bo a casa l’empat aconseguit el passat cap de setmana a la pista del Sant Esteve Sesrovires. Es troben en la zona còmoda de la taula i no tenen res a perdre davant d’un rival que a la primera volta els va guanyar per 32 a 24.

A banda de les absències ja conegudes del central Fran Martínez i l’extrem Jairo Gómez, el tècnic Magí Serra disposa de tots els seus efectius per al duel de demà. "Afrontem el partit amb moltes ganes. Sabem que l’Esplugues és un rival d’un nivell enorme, però no descartem res. Intentarem fer les coses bé per donar la sorpresa", assegura.

En zona tranquil·la
Tot i acumular dos empats i tres victòries en els cinc darrers partits disputats, l’Handbol Terrassa es troba en una zona tranquil·la de la taula classificatòria. És onzè amb un total de 12 punts, aconseguits gràcies a 5 victòries, 2 empats i 9 derrotes. Per la seva banda, el conjunt d’Esplugues de Llobregat ocupa la tercera posició amb els mateixos quinze punts que el segon, Granollers "B", i el quart, Sant Cugat. Igual que els santcugatencs, tenen dos partits pendents. Els terrassencs, per la seva banda, han de jugar encara el duel de la quinzena jornada davant del cuer, un Palautordera que no ha guanyat cap partit.

To Top