Empat davant un rival directe

L’Handbol Terrassa va sumar un punt important a la pista del Sant Esteve Sesrovires, un dels rivals directes en la lluita per la permanència a la categoria. Els jugadors que entrena Magí Serra van igualar a 32 en un matx amb diferents alternatives en el marcador. Els inicis del partit van estar presidits per l’equilibri en el marcador, però els locals van aconseguir una mínima renda de dos gols a favor seu (14-12) quan es complia el minut 20 de joc. Els egarencs van saber reaccionar i al descans, el resultat era de 17 a 18.

Al segon període, la igualtat es va mantenir, si bé els visitants van tenir una renda de quatre gols (20-24) en el minut 10. Després de diferents alternatives, el partit va acabar en empat a 32 gols i els terrassencs van sumar un punt.

SANT ESTEVE SESROVIRES, 32
Sanz, Claramunt, Sesplugues (2), Gracia (7), Rubén Ridao (2), Víctor Ridao (9), Dídac Duran (2), Peropadre, Jan Rodríguez, Rostagno (4), Sergi Estepa, Caballero, Canalejo (2), Pueyo (2), Caparrós i Aguilera (2).

HANDBOL TERRASSA, 32
Pejcinovic, Marc López (8), Munné, Navarro (3), Encinas (4), Ferrer (1), Javier Guil (2), Carlos López, Subirana (6), Sancho, Serrano (7), Molina, Hoyos (1), Xavier García, Raúl Guil i Jurado.

Àrbitres. Héctor Albert Gallardo i Òscar Albert Gallardo.

Parcials cada 5 minuts. 3-2, 6-6, 10-8, 14-12, 16-15, 17-18 (descans), 19-20, 20-24, 25-25, 28-26, 31-29 i 32-32 (final).