L’Handbol Terrassa posa la directa i també supera el Banyoles

L’Handbol Terrassa va obtenir la tercera victòria consecutiva i ja s’ha situat en una prometedora setena posició a la Lliga. Els egarencs van superar un rival de la zona baixa amb autoritat a Can Jofresa en un partit en el qual va destacar Jairo Gómez, autor de 14 gols. El jugador del conjunt egarenc es va lesionar en els darrers instants del matx.

L’Handbol Terrassa va protagonitzar un partit molt complet. En el tram final del primer temps va obtenir una interessant renda que li va permetre arribar al descans amb un clar 17-11. A la segona part, va saber gestionar el marcador.

Handbol Terrassa, 33

R. Guil, M. López (6), Navarro (1), Negra, Encinas (1), Ferrer (3), Riera, J. Guil (3), Martínez (2), Gómez (14), C. López, Subirana (1), Serrano, Molina (1), Hoyos i García (1).

Handbol Banyoles, 26

Sillah (1), Gratacós (1), Alemán (7), Milla (6), Vidal (3), Masmiquel, Portas (1), Casadevall (1), Masó (3), A. Gratacós, Congost (1), Ferenc (1), Saiz (1), Iglesias i Massot.

Àrbitres. Núria Giró i Ona Comino.

Parcials. 2-2, 6-5, 9-7, 13-9, 14-11, 17-11, descans, 19-13, 23-15, 25-17, 28-22, 31-24, 33-28.