Esports

El CN Terrassa torna a golejar

El CN Terrassa va sumar una còmoda victòria a la piscina de l’Escuela WP Zaragoza (5-18). Les egarenques van iniciar de forma contundent la segona volta de la primera fase gràcies a una gran exhibició de treball defensiu. El CN Terrassa va comptar amb les baixes de l’entrenador, Xavi Pérez, i les jugadores Cristina Cantero i Olga Descalzi, que no van viatjar per haver estat en contacte amb un cas positiu de COVID-19.

L’equip aragonès debutava a casa aquesta temporada i les d’Eduard Vera sabien que aquest seria un dels factors claus que haurien d’encarar. La concentració màxima i la cohesió a nivell de joc va ser clau per esquerdar la resistència local en els primers vuit minuts. Amb un parcial d’inici de 0 a 3, les egarenques semblaven encarrilar el partit. El primer quart va finalitzar amb 2-4. Les terrassenques van tornar a arrencar amb força al segon parcial, sobretot amb una defensa molt consolidada que les va permetre mantenir la porteria a zero durant el segon període. Al descans, 2-8. L’escletxa va seguir ampliant-se a la represa amb parcials de 1-6 i 2-4 als dos darrers períodes.

EW Zaragoza, 5

Bello, Madre, Ciudad, Rosales (1), Lorente (1), Coloma, Naya (2), Chicote, Corao, Pérez, Gómez, Tazueco (1), Ballesta.

CN Terrassa, 18

Domene, Peña (3), Panicello (1), Ortiz (3), Cardona (1), Rodríguez, Montoya (1), Cuenda (1), Camus (3), Domènech (2), Leitón (3), Tamayo.

Àrbitres. Ivackovic i Fajardo.

Parcials. 2-4, 0-4, 1-6, 2-4.

To Top