Pere Aurell venç a Sud-àfrica

El corredor matadeperenc Pere Aurell s’ha proclamat brillantment guanyador de la prestigiosa cursa The Otter Run, que es disputa a Sud-àfrica sobre una distància de 42 quilòmetres. Aurell va signar un temps de 4.03’30" en completar una prova on va superar Johardt Van Heerden al darrer quilòmetre.

El corredor matadeperenc ha obtingut una diferència de 20 segons amb relació al segon classificat, amb qui va estar lluitant durant els darrers quilòmetres d’aquesta exigent cursa. També cal destacar el paper que va tenir en la prova femenina de la cursa The Otter Run Ragna Debats, que va finalitzar en la tercera posició de la classificació general femenina amb 5.06’49".

The Otter Run es disputa al vessant més meridional del país, tocant a l’oceà Índic. Comença a Nature’s Valley, passa per Andre, Oakhurst, Scott i Ngubu, fins arribar a Storms River Mouth.

Pere Aurell i la seva parella, Ragna Debats, acompanyats de la seva filla, van iniciar a finals de l’any passat una experiència personal fent una volta al món i participant en diferents proves de muntanya en els sis continents. La pandèmia ha provocat canvis en els seus plans inicials i els va tenir força temps sense poder continuar el recorregut previst, però no ha aturat el seu camí. Actualment es troben a Sud-àfrica, on van participar en la prova.

La família Aurell-Debats continuen, amb el contratemps imposat per la Covid, el seu recorregut al voltant del planeta. Seguiran el seu calendari previst de proves, ja que aquesta experiència no és per a ells una simple manera de fer turisme, sino que està estretament vinculada amb la mateixa competició.