Victòria per al record de l’Handbol Terrassa

Primer partit a casa de l’Handbol Terrassa aquesta temporada de retorn a la Primera Nacional i primera victòria del conjunt de Magí Serra que premia la feina del conjunt local. El partit va ser molt ben gestionat per l’Handbol Terrassa, que sempre va anar per davant en el marcador mostrant un nivell de joc molt prometedor. Marc López, amb nou gols, Cristian Serrano, amb set, i Tomàs Ferrer, amb cinc, van formar un productiu triangle ofensiu que va donar un resultat esplèndid.

L’encontre va començar de forma immillorable pels egarencs, que van signar un esplèndid parcial de 5 a 1 als cinc minuts de joc. Però la resposta del Sant Esteve Sesrovires no es va fer esperar. Els visitants van millorar el seu joc i van ajustar el partit fins al 5 a 4.

A partir d’aquest punt, l’Handbol Terrassa va recuperar el control. Intens en tasques defensives i amb bones solucions en atac, els locals es van fer amb el domini del matx a partir del minut 13, amb 8 a 6 al marcador. Un parcial de 5 a 0 va augmentar la diferència fins al 13 a 6 al minut 20. Malgrat la recuperació visitant (13-10, minut 25), l’Handbol Terrassa va saber arribar al descans amb una bona renda de quatre gols: 16-12.

Problemes i resposta
La segona part va marcar un canvi en el desenvolupament del partit. El Sant Esteve Sesrovires va pujar la seva intensitat de joc, mentre que els locals tenien moltes dificultats per anotar. Al minut 9, el marcador mostrava un empat a 17 gols que deixava obert el desenllaç final. Però l’Handbol Terrassa no va caure en mans de la precipitació i va superar de forma positiva aquest sotrac. Va anotar un parcial de 3 a 0 que li va retornar la iniciativa (20-17) i a partir d’aquest punt no va permetre que el seu rival tornés a acostar-se de forma perillosa.

L’Handbol Terrassa va recuperar els cinc gols de marge (23-18) i va entrar en els darrers quatre minuts amb un 27-22 que li va estalviar patiments finals davant els darrers intents del seu rival. El pròxim dissabte, els egarencs jugaran a la pista del Finestrelles.

Handbol Terrassa, 30

Pejcinovic (1), Raya (1), C. Serrano (7), M. López (9), Navarro, Negra, Sancho (2), Ferrer (5), Riera, Guil, C. López (3), Subirana, Encinas, C. Serrano (2), Hoyos i García.

CH Sant Esteve Sesrovires, 24

Sanz (1), Claramunt, Sesplugues (3), Gràcia (9), Ridao (1), Vega (1), Ridao (4), Castro, Estepa (2), Serrano, Caballero, Khoula (1), Canalejo (2), Cordero, Pueyo, Aguilera.

Àrbitres. Montero i Fernández

Parcials cada cinc minuts. 5-1, 6-4, 8-6, 12-6, 13-9, 15-12, descans, 17-14, 17-17, 20-17, 23-19, 25-22, 30-24.