L’Handbol Terrassa perd el lideratge de la Lliga

L’Handbol Terrassa va escollir el pitjor moment per encaixar la cinquena derrota. Els de Xavi Font van caure per 30 a 39 a Sant Llorenç i perden la seva condició de líders en favor del Sabadell, que té dos punts més. Ambdós equips s’enfrontaran el proper dijous dia 19 en un duel amb el lideratge en joc.

Plenament conscient de la importància del matx, l’Handbol Terrassa va sortir molt fort davant d’un equip que ocupa la quarta posició i ara s’ha situat tercer a un sol punt dels terrassencs. Les bones aturades d’Albert Riera i els gran contracolps de l’equip van situar un 8 a 6 favorable. A partir de llavors, els càrbitres van començar a castigar els terrassencs amb exclusions. Els de Font van jugar 5 contra 7 i el Bonanova ho va aprofitar per a trencar el matx amb un parcial de 4 a 12.

A la segona part, l’Handbol Terrassa va tornar a sortir amb força en un intent desesperat de capgirar el marcador. Només en els primers minuts van poder-se acostar fins als quatre gols de desavantatge. Ràpidament van aparèixer els nervis al bàndol terrassenc. Els jugadors es van perdre en protestes als àrbitres i van començar a equivocar-se en atac i a fallar en defensa. Tot i els onze gols de Marc López, els visitants es van acabar imposant.

handbol terrassa, 30

Riera, Pérez, Negra, Raya (2), Serrano (2), Jurado (2), Navarro (1), Flores (4), Martínez (1), Gómez (4), Carlos López (2), Ferrer (1), Martorell i Marc López (11).

handbol bonanova, 39

Jené, Jouanneau, Paso (5), Sarasola (3), Mónaco (4), Sánchez (2), Martín, Simón (8), Reixach (1), Jaques (4), Benedicto (3), Jonama (5), Lohse, Rodríguez (1) i Pascual (3).

Àrbitres. Van dirigir el partit els col·legiats Roland Sánchez i Josep Millán.

Parcials cada 5 minuts. 1-3, 5-5, 8-8, 9-10, 11-12, 12-18, descans, 15-22, 18-25, 20-28, 23-32, 27-35, 30-39.