Esports

El Can Trias torna a guanyar i va directe cap a la segona posició

12 punts de 12 possibles en els últims quatre partits. El Can Trias arriba al final de temporada en el millor moment del curs. Contra el Berga, els de Viladecavalls van donar un nou cop d’efecte. Victòria 3 a 0 amb gols de Yago en dues ocasions i Mullor, i dos punts retallats amb el Sant Quirze, tercer a la classificació.

Ara mateix, el Can Trias és quart classificat, a només tres punts del Vic Riuprimer que ocupa la segona posició. Al mig, el Sant Quirze, tercer amb 46 punts, un més que el Can Trias.

CAN TRIAS UD, 3

Pol Parrado, Chupi, Bilal, Javi Merenciano, Álvaro (Barakat, m. 65), Eric Meschede, Alti (Jordi Pérez, m. 65), Mullor, Gabi (Diego Moya, m. 71) i Yago (Fran Vega, m. 74).

BERGA CE, 0

Magí López (Dani Peralta, m. 44), Marc Sala (Gerard, m. 74), Edu (Jordi, m. 65), Torner, Trulls, Fígols, Marc Serra (Joel, m. 45), Casanovas (Levani, m. 85), Torres, Carreras i Carles Blanch.

Àrbitre. Gonzalo Aguilera Felipe. Va amonestar als locals Álvaro, Gabi i Javi Merenciano i als visitants Xavi Carreras, Sergi Ruiz, Torner, Magí López i Torres.

Gols. 1-0, minut 11, Yago; 2-0, minut 61, Yago; 3-0, minut 72, Mullor.

To Top