Esports

Ricard Guardeño segueix al capdavant de l’Handbol Terrassa

Ricard Guardeño continuarà quatre anys més com a president de l’Handbol Terrassa, després que la seva candidatura hagi estat proclamada en ser l’única que s’ha presentat en el procés electoral. El seu equip de treball presenta algunes novetats, després d’incorporar directius d’un altre grup que finalment no va presentar una candidatura alternativa. Guardeño va ser escollit president de l’Handbol Terrassa fa quatre anys, un període en què considera important el creixement que s’hi ha produït en nombre d’equips i jugadors malgrat la limitació d’espai, i la notable millora experimentada en els resultats esportius de totes les categories.

Guardeño va presentar les línies bàsiques d’actuació en el futur immediat en el transcurs de l’assamblea extraordinària de socis celebrada a Can Jofresa. Un dels punts més destacats del programa d’actuació és buscar l’ascens del primer equip masculí a Primera Nacional, buscant el suport de patrocinadors que facin possible aquest escenari sense una càrrega econòmica per als socis.

objectius

A més, el nou equip directiu es proposa potenciar l’handbol femení, fer més notòria la presència de l’handbol a la ciutat, millorar els resultats esportius i eixamplar la base de socis, equips, jugadors i jugadores.

La junta directiva considera que en aquest període és necessari modelar el projecte inicial de comptar només amb jugadors de la casa per incrementar el potencial del primer equip. “A més de comptar amb el millor de la casa, s’ha de donar entrada al talent forà quan sigui necessari, per fer créixer el club de manera sostenible”, diu la junta.

La junta fa una crida als jugadors i jugadores que s’han format al club i que en algun moment el van deixar perquè es plantegin el retorn.

Ricard Guardeño compta amb un equip format per Pepe Navarro, Antoni Alsina, Esther Lorite, Marta Crua, Pere Armengol, David Vallmitjana, Isabel Muñoz, Xavi Figueras, Dolors González i Toni Rodríguez.

To Top