Esports

“Hem de pensar que hem sumat un punt més”

Xevi Molist, entrenador del Terrassa FC, va llegir el partit en clau positiva per més que no s’hagués aconseguit la victòria. "A la primera part s’ha pogut fer una mica més, és cert. Però li he dit als jugadors que estava content per la segona part, on s’ha fet un pas endavant. Hem tingut opcions, no moltes, però hem arriscat i ells no han xutat a porteria. Et trobes un equip que ve a defensar, a perdre temps i costa. És difícil jugar quan tens cinc jugadors defensant."

En aquest sentit, Molist va recordar que la situació continua sent favorable. "Hem de pensar que hem sumat un punt més. Portàvem una trajectòria gairebé perfecta a casa, però el més normal és que no guanyis sempre. El més important és arribar a 65-66 punts pel play off i després ja lluitarem per posició."

L’entrenador del Vilassar, Alberto Aybar "Peque", va valorar l’empat del seu equip. "Som un equip petit, no estem acostumats a un camp tan gran i hem utilitzat les nostres armes per poder puntuar. A la segona part s’ha trencat més el partit perquè físicament no arribes tan fort. Però la banqueta ens aporta i els canvis ens han permès no baixar el nivell. Penso que el Terrassa ens ha rematat molt poc. No hem patit massa.

El davanter del Terrassa FC Jaume Pascual, va valorar el marcador final. "Et queda una sensació dolenta per no guanyar a casa. Però hem sumat i ens hem de quedar amb això", va comentar. "Guanyar era treure molt avantatge, que després era difícil de perdre. Però no ha estat possible."

Jaume va parlar de la bona defensa del rival. "Ells estaven ben tancats. I a la primera part no hem generat ocasions de gol." En relació amb la seva manca de gol, va dir que no està preocupat. "Se m’està resistint el gol, és cert. Estic jugant bé, però m’agradaria marcar. Ja arribarà en tot cas."

To Top