L’efectivitat torna a fer de les seves amb el Jabac

El Jabac, una jornada més, no va tenir l’encert necessari per obtenir un resultat positiu. En canvi, el seu rival, en aquest cas el Mallorca, com ja ha passat en moltes oportunitats anteriors, sí que va tenir l’encert necessari i va endur-se el triomf.

El conjunt d’Edu mota va començar amb força empenta i va fabricar algunes oportunitats que no va poder culminar. En el minut 20, però, Alfaro va rematar de cap amb qualitat després d’una jugada d’estratègia del conjunt egarenc. Amb l’1 a 0, es va arribar al descans.

A la segona meitat, els mallorquins van aconseguir la igualada, en una jugada en la qual Zamorano es va beneficiar d’una indecisió de la defensa local. A la part final del matx, els visitants, gràcies a un potent xut de lluny de Llabrés, que acabava d’ingressar al terreny de joc, van obtenir el triomf.

UFB Jabac i Terrassa, 1

Dani, Calvo, Álex Jiménez, Otero (Xavi López, m. 48), Jahara, Carrasco, Torralba, Torres, Alfaro, Garrido (Ernest, m. 55) i Guitart (Omaru, m. 68).

RCD Mallorca, 2

Pere Joan, Carles Sánchez, Bravo, Óscar, Javi Hermelo, José Omar, Albín, Alorda, Markus, Gálvez (Zamorano, m. 46) i Martín (Llabrés, m. 73).

Àrbitre. Bruno Montoro Ferreiro. Targeta groga als visitants José Omar i Albín. Targeta vermella al local Torralba (minut 85).

Gols. 1-0, minut 20, Alfaro; 1.1, minut 51, Zamorano; 1-2, minut 78, Llabrés.