El Terrassa venç el GEiEG i abandona el darrer lloc

Després de tres jornades essent el cuer del grup "A" de la Segona Catalana, una victòria de gran mèrit davant del GEiEG gironí ha permès l’Handbol Terrassa "B" abandonar aquesta posició i situar-se penúltim. Es tracta de la tercera victòria en quinze jornades per a un Handbol Terrassa que segueix buscant la millor manera d’escapar del descens de categoria. Davant del GEiEG, al descans manava ja de sis (16-10). L’avantatge es va anar ampliant a la segona meitat i el conjunt terrassenc va acabar guanyant de sis gols.

h. terrassa "B", 32

Munné, Ortín (1), Raya (3), Ortiz (5), Millán (6), Comellas (3), Romero (1), Cantón (1), Mora, Muntal (4), Fernández del Viso, Del Pozo, Martínez (5) i González (3).

geieg, 26

Palomino, Márquez (1), Sallent (4), Galvany (4), Eusebio (8), Bañeras, Aymerich, Anglada (4), Morales (1) i El Harouni (4).

Àrbitres. Van dirigir el partit els col·legiats Xavier Vegas Egea i Rubén Gómez Martín.

Parcials cada 5 minuts. 2-4, 4-4, 9-5, 12-6, 14-8, 16-10, descans, 20-12, 24-12, 25-19, 27-22, 30-25, 32-26.