L’Handbol Terrassa recupera el colideratge

Segona victòria consecutiva d’un Handbol Terrassa que s’ha situat colíder empatat amb els mateixos vint-i-quatre punts que el La Salle Bonanova, però amb un partit menys. Els homes que dirigeix Xavi Font han recuperat el seu millor nivell de joc i tenen ja peu i mig a la fase d’ascens a Nacional.

Davant la visita del Cardedeu i amb la baixa del lesionat Jairo Gómez, els terrassencs van saber controlar el partit en tot moment. Els de Font van sortir a la pista ben conscients que els dos punts no es podien escapar. Van anar sempre per davant en el marcador, però no van poder adquirir un avantatge massa còmode, ja que el Cardedeu es mostrava força inspirat en atac. Es va arribar al descans amb dos gols d’avantatge (14-12).

Apretar en defensa
La tònica de la segona part va ser semblant a la de la primera. L’Handbol Terrassa va estabilitzar la diferència en cinc gols. L’equip feia molt bones transicions defensives i la victòria semblava garantida, com així va acabar sent. Els visitants es van anar rendint conforme avançaven els minuts i el Terrassa va acabar guanyant de vuit.

HANDBOL TERRASSA, 31

Riera, Pérez, Negra, Raya (6), Serrano (3), Navarro, Flores (4), Fran Martínez (2), Ferrer (8), López (6), Martorell, García, Iván Martínez i González (2).

HANDBOL CARDEDEU, 23

García, Ollé (8), Serra (1), Cuevas (2), Manzano (2), Esbri, Ramon Codina, Pinós, Joan Codina, Oriol, Artigas (4), Fort (3) i Regueira (3).

Àrbitres. Van dirigir el partit els col·legiats Joan Moncusí Cunillera i Bernat Moncusí Cunillera.

Parcials cada 5 minuts. 1-2, 5-3, 8-5, 10-7, 11-7, 14-12, descans, 18-13, 20-15, 22-19, 24-21, 27-22, 31-23.