Contundent triomf per a l’Handbol Terrassa

Els quatre primers estan separats per un sol punt. Es tracta, per aquest ordre, de Gavà, Sabadell, La Salle Bonanova i Terrassa. En aquesta setzena jornada de la competició, l’Handbol Terrassa es va imposar en un gran partit al Canovelles a domicili. Gràcies a aquests dos punts, els homes que prepara Xavi Font s’han retrobat amb la victòria després d’haver sumat un sol punt en les dues jornades anteriors. Els terrassencs, a més, tenen encara pendent el seu partit davant del Bordils, que es jugarà el dimarts 11 de febrer a Can Jofresa. Comptant amb aquests dos punts davant del vuitè classificat, l’Handbol Terrassa seria líder en solitari.

Un gran handbol
No podia concedir més sorpreses l’Handbol Terrassa i va sortir molt mentalitzat a Canovelles. Una gran defensa i un excels Albert Riera sota pals van permetre l’equip anar sempre per davant. Marc López i Tomàs Ferrer, a més, van estar especialment inspirats en atac i es va arribar al descans amb tres gols d’avantatge per als visitants (12-15). Tot va ser molt més senzill al segon temps, en què un parcial de 2 a 7 va acabar de deixar les coses clares.

handbol canovelles, 22

Rubio, Cayetano (2), Anfruns, Tejero (1), Mato, Muriel (2), Mateos, Moreno, Sorroche, Parejo (2), Ruiz (5), Xavier García (1), Molina (4), Raúl García (2) i Ábalos (3).

handbol terrassa, 31

Riera, Pérez, Negra, Raya (2), Serrano (3), Navarro (2), Flores (4), Martínez (1), Carlos López (3), Ferrer (6), Marc López (6), Martorell (1), García, Martínez (2) i González (1).

Àrbitres. Lara Martínez Torroella i Libertad Martínez Schilling.

Parcials cada 5 minuts. 2-2, 4-6, 7-10, 10-11, 10-13, 12-15, descans, 13-20, 14-22, 15-25, 18-27, 20-29, 22-31.