Un efectiu Espanyol va imposar-se al Jabac

El Jabac va encaixar un 1 a 4 al Municipal de Can Jofresa en contra d’un Espanyol que va ser molt efectiu i que va saber encertar en les primeres oportunitats de gol de què va disposar. El conjunt d’Edu Mota, per la seva banda, no va saber concretar les seves i va finalitzar el matx amb una nova derrota, la sisena consecutiva, el que el manté una setmana més com a cuer de la taula classificatòria.

Els blanc-i-blaus, en la seva primera aproximació, en el minut 7 va aconseguir marcar i, a la mitja hora de joc, en la seva segona oportunitat, va establir el 0 a 2 amb què es va arribar al temps de descans.

A la segona meitat, els de Mota ho van intentar però, de nou, l’Espanyol va poder marcar el 0 a 3. Tot i que els locals van retallar distàncies mitjançant Alfaro, la victòria visitant no va perillar en cap moment.

UFB Jabac i Terrassa, 1

Lázaro, Torralba (Estruch, m. 80), Álex Jiménez, Calvo, Jahara, Torres (Garrido, m. 46), Monchu, Carrasco, Alfaro, Ernest (Tenorio, m. 74) i Martí (Omaru, m. 46).

RCD Espanyol, 4

Fortuño, Rubén Sánchez (Recasens, m. 61, Sergi Benítez, Víctor Sanchís, Alejandro, Dani Villahermosa, Carreras, Roger García (Diaby, m. 77), Mahicas (Gracia, m. 74), Julen i Soler (Padilla, m. 65).

Àrbitre. Víctor Manuel Sánchez Rico. Targeta groga al local Calvo i al visitant Diaby.

Gols. 0-1, minut 7, Mahicas; 0-2, minut 30, Mahicas; 0-3, minut 64, Víctor Sanchís; 1-3, minut 71, Alfaro; 1-4, minut 84, Padilla.