El Pueblo Nuevo 2002 va decidir a la primera part

El Pueblo Nuevo 2002, amb dos gols a la primera meitat, va encarrilar el derbi terrassenc al camp d’un Can Parellada "B" que va voler remuntar però sense èxit. Els visitants van marcar dos gols dels anomenats psicològics, i van poder sentenciar al final del partit.

CD Can Parellada "b", 1

David García, Alén, Sergi puertos, Ángel, Urbano, Hita, Barbeta, Zapata, Torras, Montes i Chanque, onze inicial, Hammada i Ibáñez.

CF Pueblo Nuevo 2002, 3

Juan José, Gamboa, Sigu, Nando, Samuel, Carrasco, Christian, Pau herrero, Cristòfol, Nacho i joel Zayas, onze inicial, Ismael, Iván Fernández, Santiago, Chopo, Breogán, Luis Domínguez i Paredes.

Àrbitre. Arnau Carreño Garrido. Tarjeta groga al local Urbano i als visitants Christian, Gamboa, Samuel, Joel Zayas i Nacho (2).

Gols. 0-1, minut 7, Sigu; 0-2, minut 43, Cristòfol; 1-2, minut 79, Zapata; 1-3, minut 89, Christian.