Onze d’onze per a un excels Can Parellada

Tres gols de Queralt Fàbregues, dos de Carla Vera, dos més de Judith Olivares i un de Mireya Asensio van permetre al Can Parellada continuar amb pas ferm en el lideratge del grup tercer de la Segona Catalana. El conjunt terrassenc va golejar sense problemes al Martorelles i ha guanyat els onze partits jugats.

CAN PARELLADA, 8

Baró, Santander, Campmany, Poveda, Fàbregues, Camacho, Vera, Sánchez, Rístol, Asensio i Kchich, equip inicial, Campos, Oliver, Olivares, Cortés i Cabrera.

MARTORELLES, 0

Utrilla, Hueso, Crusellas, Campaña, Pérez, Roldán, Ruiz, Cobija, Roca, El Jaidi i Arias, equip inicial, Marcos, Guaza, López i Mhamdi.

Àrbitre. Sergio Álvarez Ubric. Targeta groga a la visitant Laura Arias. Vermella, per doble amonestació, a la visitant Rocío Cobija al minut 61.

Gols. 1-0, minut 4, Asensio; 2-0, minut 10, Fàbregues; 3-0, minut 41, Fàbregues; 4-0, minut 62, Vera; 5-0, minut 64, Fàbregues; 6-0, minut 69, Vera; 7-0, minut 74, Olivares; 8-0, minut 89, Olivares.