L’Handbol Terrassa “B” va fer líder el Banyoles

Un Handbol Terrassa "B" que ha perdut deu dels tretze partits que porta disputats no va tenir cap opció de plantar cara a un Handbol Banyoles "B" que s’ha situat com a nou líder del grup, amb els mateixos vint-i-dos punts que l’Handbol Ègara. El conjunt del Pla de l’Estany va començar a marcar distàncies des del primer minut i al descans manava ja per 16 a 10. L’avantatge va arribar fins als quinze gols al final del duel.

H. Banyoles "B", 35

Ortiz, Sala (2), Vila (1), Trepat (2), Vidal (5), Jabbi, Pons (3), Gratacós, Sasarols (2), Palomeras (2), Vilar (1), Gerard Muñoz (2), Ferenc (4), Narcís Muñoz, El Farrai (3) i Massot (8).

H. Terrassa "B", 20

Ortín, Víctor Martínez (1), Faro (1), Ortiz (1), Seira (1), Romero, Muntal (6), Amine (4), Mora, Fernández del Viso, Iván Martínez (6), Del Pozo i González.

Àrbitres. Ramon Grau i Miquel Forner.

Parcials cada 5 minuts. 3-1, 7-1, 9-2, 10-3, 15-7, 16-10, descans, 19-10, 23-13, 26-15, 28-16, 33-18, 35-20.