Inesperada derrota del Rimas amb el Catalonia

Inesperada derrota del Rimas al camp d’un dels equips de la zona baixa, el Catalonia. La primera part va ser igualada i va acabar amb empat a un gol, però en la segona els barcelonins van resoldre l’encontre marcant tres gols.

Catalonia, 4

Torrens, Eduard Ribes, Àlex Ribes, Valls, Ignasi Ribes, Gómez, Miserachs, Sánchez, Reig, Muro, Sabini i Fernández.

Rimas, 1

Solano, Solanellas, Tejedor, Palet, Lara, Prat, Sacristán, Antonell, Pons, Vericat, Roset, Bosque, Fontanes, Font i Bretones.

Àrbitres. Albert Carné i Narcís Carrió. Van ensenyar targetes grogues al jugador local Ignasi Ribes i als visitants Santi Palet, Aleix Vericat, Sergi Bosque i Francesc Roset.

Gols. 1-0, minut 7, Oriol Gómez de penal-córner; 1-1, minut 31, Xavi Lara; 2-1, minut 44, Guillermo Sabini; 3-1, minut 60, Joan Reig; 4-1, minut 62, Marc Valls.