Un “hat trick” d’Eric Sanz per a l’Ullastrell

L’Ullastrell es va endur l’enfrontament de màxima rivalitat al pavelló de La Maurina davant del Terrassa FC "B" per 1 a 4. El gran protagonista del partit va ser el jugador visitant Eric Sanz, autor de tres dels quatre gols anotats pels d’Ullastrell. Tot i la derrota, el filial del Terrassa manté la quarta posició, mentre que l’Ullastrell segueix setè.

TERRASSA FC "B", 1

Marín, Artés, Garcia, Rodríguez i Medina, equip inicial, Martín, Cortina, Golanowski, Pérez i Díez.

ULLASTRELL, 4

Bueno, Jurado, Aguilera, Eric Sanz i Escobar, equip inicial, Arroyo, Plaza, Germán Sanz i Villalpando.

Àrbitre. Daniel Ruso Gómez. Va ensenyar targetes grogues al jugador local Joel Díez i als visitants Ramon Villalpando, Eric Sanz, Antonio Arroyo i José Escobar.

Gols. 0-1, minut 2, Eric Sanz; 0-2, minut 17, José Escobar; 0-3, minut 28, Eric Sanz; 0-4, minut 46, Eric Sanz; 1-4, minut 48, Lluís Cortina.