El San Cristóbal s’abona als empats

El San Cristóbal va encadenar el seu tercer empat consecutiu després d’igualar al seu camp a dos gols amb el Cerdanyola en el primer partit de la segona volta. El conjunt d’Oliver Ballabriga es va avançar per dues vegades en el marcador però els visitants van poder eixugar les mínimes rendes dels locals. Aquest resultat permet, momentàniament, que els parroquials abandonin la cua de la classificació i que tornin a ocupar una plaça que no implicaria el descens directe.

En un partit amb poques oportunitats de gol, el San Cristóbal podria haver aconseguit la seva primera victòria de l’any. Si la passada jornada, també al Municipal de Ca n’Anglada, als de Ballabriga els hi va faltar només el gol, en aquest cas sí que van tenir més encert però, la rigorositat defensiva de la setmana anterior no va ser tan ferma i els visitants ho van aprofitar en dues accions puntuals per evitar el triomf dels egarencs.

Els primers 45 minuts de joc no van oferir gaire. Hi va haver molt joc pel centre del camp i les arribades amb clar perill van arribar en comptagotes. Al minut 4, Uri Escabrós va tenir la primera opció a l’aprofitar un rebuig, però el seu intent va sortir fora. La resposta del San Cristóbal va ser un xut de lluny de Carlos García que tampoc va acabar en bon port. El Cerdanyola també va avisar en una rematada de Pablo Servetti que va sortir per sobre del travesser de la porteria defensada per Adri Menárguez.

Matx una mica pla
El matx, fins llavors una mica pla pel que fa a la qualitat de les jugades, si bé era bastant intens i disputat, es va animar poc abans de la mitja hora de joc. Era el minut 27 quan Mario Domingo va executar una falta una mica llunyana que li havien fet al seu company Mario Cantí. I amb un xut ras i sec, per baix, el davanter rubinenc va aconseguir un esperançador 1 a 0 pels parroquials.

Aquest gol va aportar la tranquil·litat que necessitaven els de Ballabriga, a la vegada que va obligar els visitants a intensificar una mica la seva presència en atac. Pau López, el seu jugador més constant a l’hora de la creació, ho intentava de totes les maneres però el San Cristóbal no deixava espais per on poguessin entrar els rivals. Sense ocasions pel Cerdanyola i amb els parroquials contemporitzant amb certa comoditat, tot semblava que s’arribaria a la finalització del primer temps amb la mínima avantatge local però no va ser així.

A cinc minuts per arribar al descans, i en una acció d’estratègia, on la defensa local potser va badar una mica, el conjunt de Toni Carrillo va poder igualar. Va ser en un llançament de córner, per part de Pau López, que Pablo Servetti, marcant els temps com mana la litúrgia, va rematar de cap creuant la pilota lluny de l’abast del porter terrassenc. Era l’empat a un que significava tornar a començar.

A la segona meitat, el joc es va animar i va ser molt més atractiu que el que s’havia pogut contemplar a la primera. Al minut 3, i després d’una centrada, Óscar Sierra va rematar amb intenció però el porter Manu Martín va refusar a córner. La rèplica del Cerdanyola va ser una falta en zona perillosa que la tanca va desfer després de l’intent d’Uri Escabrós.

I al quart d’hora de joc, el San Cristóbal es va tornar a avançar en el lluminós, després d’una de les accions més ben trenades de tot el partit. Van combinar Tom i Sergi Martinez i la pilota va anar a peus de Mario Cantí que, sense pensar-s’ho, va engaltar un precís xut per baix, que va superar l’estirada de Manu Martín, que no va poder fer res per evitar el 2 a 1 favorable al conjunt local.

Situació de cara
La situació es tornava a posar de cara pels interessos dels parroquials però l’alegria va durar només quatre minuts, els que va necessitar el Cerdanyola per tornar a empatar. Va ser en una jugada de contraatac dels visitants, conduïda per Javi López, en la que van sorprendre la rereguarda local. La passada a Pablo Servetti va acabar amb una rematada per sobre de la sortida del porter dels parroquials, i va suposar el que seria l’empat definitiu a dos gols.

Ballabriga va anar incorporant més ferro a l’atac, amb l’entrada de Juanpi i Ruy Gama, per tal de refer el panorama i obtenir els tres punts, però no va poder ser. El Cerdanyola va tenir alguna arribada perillosa, com un xut llunyà d’Álex Torres que Adri Menárguez va rebutjar amb alguna dificultat i una falta que va llançar Nils Puchades, i que va sortir alta.

La millor opció dels terrassencs va ser després d’una centrada concisa de Tom, però Carlos García, que tenia una bona posició per fer mal, va xutar malament i es va perdre una bona opció. El partit ja no va donar per més i va acabar amb un punt per cada equip.

La fitxa

CP San Cristóbal. Adri Menárguez, Óscar Sierra, Carlos García, Ricki, Cristian, Ramón Suárez, Tom, Óscar Oliver, Mario Cantí, Sergi Martínez i Mario Domingo. Tino Mendoza va substituir Ramon Suárez, en el minut 65; Juanpi a Óscar Olivder, en el minut 70; i Ruy Gama a Mario Cantí, en el minut 80 de partit.

Cerdanyola FC. Manu Martín, Manso, Dani Martí, Alberto, Álex Torres, Rubén, Pau López, Uri Escabrós, Pablo Servetti, Nil Puchades i Javi López. Marc Jiménez va substituir Pau López, en el minut 68; Wilber a Javi López, en el minut 82; i Edwin a Manso, en el minut 86 de partit.

Àrbitre. Edwar Miguel Gonzales Moreno. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals Ramón Suárez, Sergi Martínez, Óscar Sierra i Tino Mendoza i als visitants Dani Martí, Pablo Servetti i Alberto.

Gols. 1-0, minut 27, Mario Domingo; 1-1, minut 40, Pablo Servetti; 2-1, minut 60, Mario Cantí; 2-2, minut 64, Pablo Servetti.

Un per un

Adri Menárguez. Sorprès. Va tenir poca feina i no va poder fer res en els dos gols en contra.

Carlos García. Insistent. Va participar bastant en les accions atacants. En defensa va ser menys constant.

Óscar Sierra. Aplicat. Va treballar amb empenta a darrere i va disposar d’una bona ocasió per marcar un gol.

Ricki. Moderat. Es va esforçar i va participar en les accions de pilota aturada sense èxit.

Cristian. Esmerat. Va treballar sense descans i va tallar moltes accions aèries dels rivals.

Ramon Suárez. Sobri. No va tenir tanta participació com la passada jornada contra el Figueres tot i que no es va rendir.

Tom. Intermitent. No va ser el del dia del Figueres i la seva presència va ser més discontinua.

Óscar Oliver. Irregular. No va destacar gaire i va ser substituït a la segona meitat.

Mario Cantí. Incansable. Va buidar-se per l’equip amb una feina fosca i va marcar un bon gol amb un xut molt precís.

Sergi Martínez. Esforçat. Va aportar criteri al centre del camp i va protagonitzar alguna acció atacant de mèrit.

Mario Domingo. Esporàdic. Va aparèixer de manera irregular però va marcar l’1 a 0 de falta.

Tino Mendoza. Complidor. Debutava amb l’equip i la seva actuació va ser correcte.

Juanpi. Perseverant. Va aportar una mica d’empenta en atac i va treballar amb ganes en atac.

Ruy Gama. Ma. Va entrar a la part final i va poder participar poc en el joc de l’equip.