L’Atlètic desactiva l’Egara i reedita títol

En la reedició de la final del passat Campionat de Catalunya, l’Atlètic es va imposar per un contundent 4 a 1 al Club Egara i va reeditar el seu segon títol consecutiu, deixant clar que el conjunt de Can Salas és l’equip que més títols de sala té guardats a les seves vitrines. Els de Xero Gasol han guanyat els dos títols catalans de la temporada, el d’herba i el de sala. Igual que la resta d’equips locals, tant masculins com femenins, no disputaran, però, el Campionat d’Espanya.

En un pavelló municipal de Can Jofresa que es va omplir com feia temps que no es recordava, Atlètic i Egara es van enfrontar en una final força menys disputada del que s’esperava. I és que l’Atlètic va decidir-la abans del descans i als dos darrers quarts va tenir la capacitat de deixar que el rellotge corrés. El Club Egara ho va intentar fins al final, però no va poder amb l’Atlètic, que va assolir l’avantatge més ampli de les darreres finals.

Una gran defensa
Una de les claus del partit va ser la millor adaptació dels de Can Salas. Va saber esperar i fer mal quan calia. També que van ser capaços de provocar sis penals i marcar-ne la meitat. El Club Egara només en va cedir un.

Les hostilitats van començar ben aviat. Només s’havien disputat 22 segons quan Gerard Clapés va col·locar un gran xut a l’escaire dret de la porteria defensada per un Marc Calzada que va fer un partidàs, traient totes les boles que els de Jordi Clapés aconseguien filtrar a l’àrea amb cert perill. Un dels altres grans noms de la final va ser el també internacional Marc Vizcaíno, que cinc minuts més tard va empatar de penal. El propi Vizcaíno va fer el 2 a 1 en un altre penal. Lluís Melé va fer el 3 a 1 abans del descans. Als dos darrers temps, l’Egara va monopolitzar la bola sense efectivitat. Al minut 24, Pol Parrilla va tancar el partit.

La fitxa

Atlètic, 4

Marc Calzada, Pol Parrilla, Marc Pujal, Lluís Melé, Quim Malgosa i Marc Escudé, equip inicial, Jordi Bonastre, Marc Vizcaíno, Ignasi Torras i Dani Malgosa.

Club Egara, 1

Marc Sanromà, Pep Novell, Pol Gispert, Gerard Clapés, Xavi Gispert i Jordi Farrés, equip inicial, Àlex Broto, Pedro Sanromà, Jaume Torras i Pere Divorra.

Àrbitres. Carlos Dolz i Jonathan Gómez.

Gols. 0-1, minut 1, Gerard Clapés; 1-1, minut 6, Marc Vizcaíno de penal-córner; 2-1, minut 14, Marc Vizcaíno de penal-córner; 3-1, minut 16, Lluís Melé; 4-1, minut 24, Pol Parrilla de penal-córner.