Esports

Kern Pharma patrocina nou equip professional

L’empresa farmaceutica terrassenca Kern Pharma és el patrocinador del nou equip professional de ciclisme que ha promogut l’Asociación Deportiva Galibier, dins la categoria UCI Continental. Aquesta entitat esportiva amb seu a Navarra promou des de fa anys l’equip amateur Lizarte i aquest any fa el salt a l’escenari professional amb una formació on predomina la joventut dels seus components, en la seva majoria procedents del mateix Lizarte. El director de l’equip serà l’exciclista professional Pablo Urtasun i l’esportista més destacat és Enrique Sanz, amb nou anys d’experiència com a professional. Un altre dels noms propis de l’equip és Jaime Castillo, amb dos anys d’experiència al Movistar Team.

“Som una companyia formada per persones compromeses i amb afany de superació, que són valors que compartim amb l’esport”, ha explicat el director general de Kern Pharma, Manuel Garrido. “Amb aquest equip volem estar a prop de tots els aficionats al ciclisme i a l’esport en general, perquè l’esport és salut i el nostre objectiu és cuidar del benestar de les persones. També som un laboratori jove, que aposta pel talent i el treball en equip, igual que farà aquest nou equip ciclista amb el qual esperem aconseguir molts èxits.”

Projecte ambiciós
Juanjo Oroz, responsable esportiu de l’AD Galibier, considera que aquest projecte “ens situa en un graó superior que ens permetrà acompanyar als nostres ciclistes en el seu creixement uns anys més i competir en curses de més nivell. La nostra intenció és ascendir a la categoria UCI Profesional a curt termini per tenir accés al calendari de Primera Divisió.” De les files del Lizarte han sortit ciclistes de primer nivell com és el cas de Richard Carapaz, guanyador del Giro, Joseba Beloki, Marc Soler, Andrey Amador i Óscar Rodríguez, destacats components del ciclisme professional internacional en aquests moments.

El Kern Pharma debutarà en el camp professional el 30 d’aquest mes a la Challenge de Mallorca. Al mes de febrer té compromisos a la Vuelta a Múrcia, la Clásica d’Almeria o la Ruta del Sol.

Kern Pharma és un laboratori farmacèutic amb seu a Terrassa, referent en genèrics i pertanyent al Grupo Indukern. La seva activitat gira al voltant de sis àrees de negoci, entre les que també destaca Finisher, la seva línia de salut i nutrició esportiva.

La presentació oficial del nou equip professional tindrà lloc a Terrassa el pròxim 15 de gener, a la seu de Kern Pharma en el polígon industrial de Can Parellada.

To Top