Esports

Golejada de joguines

La cinquena edició del Torneig Solidari de Reis Ciutat de Terrassa que es va celebrar al camp municipal de Can Jofresa va esdevenir un èxit a tots els nivells. En una animada matinal de futbol, els organitzadors van batre tots els rècords i van aconseguir recollir un total de 320 joguines, que s’han entregat ja a la delegació local de Creu Roja, que les distribuirà dins del marc de la seva campanya nadalenca. Més de 140 futbolistes van prendre part en un torneig que va rebre les visites de molts familiars, amic i aficionats al futbol en general.

Els presidents dels tres clubs organitzadors, Carles Mota (Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa), Ramon Moya (Sant Pere Nord) i Francesc Manchado (CP San Cristóbal) van rebre la visita del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, que va ser, fa ja cinc temporades, un dels impulsors d’un torneig que va començar sent només de futbol base i ara inclou també un quadrangular de veterans. Van ser també molts els presidents i directius de diferents clubs de futbol de Terrassa i de la comarca que es van traslladar fins a Can Jofresa amb la seva joguina per tal d’aconseguir que es batés aquest rècord de solidaritat. I així va ser. Una vegada més, el futbol va demostrar la seva capacitat per concentrar i aglutinar gent quan es tracta d’una tasca de caire solidari com aquesta.

Dos copes per al Jabac
Pel que fa al pla estrictament esportiu, que de fet era el de menys, els dos equips del Jabac es van adjudicar la victòria en els triangulars dels més menuts. El club terrassenc es va imposar en les categories prebenjamí i benjamí. Pel que fa a la categoria aleví, el triomf va correspondre a un altre conjunt terrassenc. Es tracta de la Unión Deportiva San Lorenzo.

Els darrers en entrar en joc van ser els veterans. La final la van disputar els equips del Kubalas i el Viladecavalls. El partit, disputat en una sola part de 40 minuts, va acabar sense gols. Per trobar el nom del guanyador es va haver de recórrer a la tanda de penals. I en aquest aspecte, el Kubalas es va proclamar campió, ja que es va acabar imposant per 3 gols a 1 al seu rival.

To Top