L’Handbol Terrassa tanca una gran primera volta

Va acabar l’any l’Handbol Terrassa imposant-se per deu gols d’avantatge (29-39) a la pista de l’Handbol Vilamajor, un rival que semblava i va ser assequible. Amb un partit menys (el que disputarà el dimecres 15 de gener a les nou del vespre a Can Jofresa davant del Bordils “B”), els homes que prepara Xavi Font ocupen la segona posició de la taula classificatòria amb dinou punts i un balanç de nou victòries, un empat i dues derrotes. Només el supera l’Handbol Sabadell, que és el primer classificat amb vint punts. Després de Reis, els terrassencs iniciaran una segona volta que els ha de dur a disputar la fase d’ascens.

Els egarencs van dominar el partit en tot moment. Van començar molt forts, amb una gran defensa i molta efectivitat en les accions ofensives. Al descans manaven ja per cinc gols de diferència (12-17) i tenien el partit ben controlat.

ampliant avantatges

La dinàmica del partit no va canviar gens a la represa. Els terrassencs van oferir una gran exhibició ofensiva, de la que Jairo Gómez va participar amb deu gols. El Vilamajor no va oposar resistència i l’Handbol Terrassa va guanyar de deu.

HANDBOL VILAMAJOR, 29

Panareda, Oliveras, Sánchez (1), Román (10), Ginesta (1), Colldeforn (5), Gálvez (3), Rodilla (2), López (6), Vega, Bosch, Almansa i Ballester (1).

HANDBOL TERRASSA, 39

Riera, Pérez, Negra, Raya (1), Serrano (1), Navarro (5), Flores (3), Martínez (1), Gómez (10), Carlos López (2), Bonilla, Ferrer (9), Marc López (6), García i González (1).

Àrbitres. Van dirigir el partit els col·legiats Marc Abadía i Josep Millán.

Parcials cada 5 minuts. 2-4, 5-8, 6-10, 9-14, 9-16, 12-17, descans, 15-18, 17-22, 19-27, 22-31, 25-36, 29-39.