Esports

“Aquest partit és una final per a nosaltres”

Després d’haver sumat només quatre punts en les darreres vuit jornades, el San Cristóbal afronta el partit de demà (12.30 del migdia) contra l’EC Granollers com una final en què no està permès cap altre resultat que no sigui una victòria. Aquest és el missatge del tècnic parroquial, Oliver Ballabriga, a l’hora d’analitzar el darrer compromís de l’any contra un rival que s’ha convertit en la revelació del campionat. "Hem de guanyar. No hi ha cap altre resultat que ens vagi bé. Cal afrontar el partit com una veritable final", diu el tècnic. "El partit més important per a nosaltres és el d’aquesta setmana. El derbi ja és passat i malgrat tot el que envolta aquest partit, les diferències amb el Terrassa són grans."

A tres punts de les posicions de descens directe, el San Cristóbal ha de recuperar la solidesa com a local per començar a guanyar alçada a la taula classificatòria. "La principal diferència amb la temporada passada és que a casa ens hem deixat més punts. Cal millorar en aquest sentit i sabem que ho hem de fer."

Absències
Ballabriga comptarà amb les baixes, per sanció, d’Òscar Sierra i de Ricki. Però recupera Mario Canti i Carlos García, que no van jugar al camp del Terrassa per sanció. També Mario entrarà a la convocatòria, recuperat de la lesió que li va impedir jugar el derbi, mentre que Joel hi ha arrossegat problemes aquesta setmana per un cop en el darrer partit, però també estarà a disposició del tècnic.

En el Granollers, són baixa per sanció l’exjugador parroquial Víctor Morales i Eloi. Tampoc es podrà asseure a la banqueta el tècnic, Jose Solivelles, castigat amb un encontre.

El partit és de la màxima dificultat, no només per la delicada posició del San Cristóbal sinó també pel potencial del conjunt granollerí. Ocupa la tercera posició, a dos punts de Terrassa i L’Hospitalet, i en els darrers quatre partits ha sumat tres victòries i un empat. "Malgrat que el "play off" no era el seu objectiu, estan fent una gran temporada i s’han ficat entre els primers per mèrits propis. Serà un encontre molt complicat".

L’horari

12.30

Aquesta setmana hi ha una variació en l’hora per la programació d’activitats nadalenques.

To Top