El Terrassa FC no va saber aprofitar un gran inici

El Terrassa FC va sortir amb molta empenta i va marcar tres goles en els nou primers minuts de partit. Però no en va tenir prou i, després de la reacció de l’Escola Pia Sabadell "B", va veure com es quedava amb un pam de nas i sense punts.

Els terrassencs van començar molt forts i, de seguida, van culminar les seves jugades atacants fins al 3 a 0. A partir d’aquest moment, els visitants van reaccionar i, abans del descans, ja havien aconseguit empatar i, als instants finals, van sentenciar.

Terrassa FC, 6

Miquel Carles, Montserrat, Wahib, Mota i Roger Guil, cinc inicial, Plaza, Hermoso, Herrera, Priego i Gumà.

E. Pia Sabadell "B", 7

Urgelés, Germán, Barquet, Canut i Saus, cinc inicial, Ignasi González, Gerard González, Quirce i Ventura.

Àrbitre. Julián Novillo Mena. Targeta groga als locals Montserrat i Hermoso (2) i als visitants Germán i Quirce. Targeta vermella al visitant Germán.

Gols. 1-0, m. 3, Montserrat; 2-0, m. 5, Mota; 3-0, m. 9, Mota; 3-1, m. 13, Quirce; 3-2, m. 13, Germán; 4-2, m. 17, Mota; 4-3, m. 18, Saus; 4-4, m. 19, Saus; 4-5, m. 27, Ventura; 5-5, m. 34, Mota; 6-5, m. 37, Mota; 6-6, m. 39, Ventura; 6-7, m. 39, Ventura.