Enorme victòria a Marsella

En un duel èpic, el CN Terrassa va aconseguir ahir a Marsella la seva segona victòria en el seu debut a la fase de grups de la Champions League. En un duel tan travat com emocionant, els homes que prepara Dídac Cobacho van saber anar de menys a més i es van endur tres punts d’or que el situen amb els mateixos sis que té un Hannover amb qui dilluns tancaran la primera volta de la competició.

Des del partit inaugural, els terrassencs no guanyaven. Ho van fer a casa davant el Dinamo Tbilisi i ara ho han fet per primera vegada fora, a la piscina d’un conjunt marsellès que és tot un equipàs, el vigent campió de l’Euro Cup i un clar aspirant a entrar a la Final Eight d’una Champions que està caríssima.

Dels quatre períodes del partit, el CN Terrassa només en va perdre un, el primer. Tot i que els terrassencs van saltar a l’aigua tremendament motivats i concentrats, no acabaven de trobar espais en atac, però els francesos perdonaven també en les seves accions ofensives. Les hostilitats, però, trigarien molt poc a arribar. Al minut 4, Ante Vukicevic i Thomas Vernoux van situar un 2 a 0 al marcador que feia témer el pitjor. Però els de Cobacho es van saber aixecar gràcies a un gol de Bernat Sanahuja. Al penúltim minut, Alberto Barroso va contestar un nou gol de Vernoux i el primer quart va acabar amb el 3 a 2 provisional.

Mora i Sanahuja, estelars
Mica en mica, el CN Terrassa va anar entrant en el partit i va adonar-se que podia plantar cara als marsellesos. El manresà Sergi Mora i el capità Bernat Sanahuja van estar enormes en el llançament exterior. Van anotar dues dianes cadascun, mentre que Alberto Barroso, que es va mostrar més hiperactiu que mai, va col·laborar amb dos gols i un treball impagable.

El 3 a 3 del segon quart, més d’anada i tornada, va deixar el lluminós de la piscina amb un 6 a 5 que ho deixava tot obert de cara als dos darrers períodes. Estava clar que acabaria guanyant l’equip que tingués més fam de victòria. I ahir, a la ciutat francesa, aquest equip va ser el Natació. Un gran tret llunyà del jove Víctor Alegre va significar l’empat a sis i un penal de Sergi Mora va posar els visitants per primera vegada per davant. Vukicevic, però, va empatar a set. Quedaven només vuit minuts. Sanahuja va colpejar quan faltaven quatre minuts, però Vanpeperstraete va empatar. Pericas va fer el 8 a 9 i Izdinsky va empatar a nou. I al penúltim minut, un deliciós gol de Sergi Mora va donar el triomf als terrassencs.