Esports

“L’equip s’ha deixat la vida per remuntar”

Oliver Ballabriga, entrenador del San Cristóbal, va manifestar a la conclusió del matx que "és un punt que, a nivell de classificació no val molt, però estem en una situació en la qual tot el que sigui sumar és bo i a vegades per un gol perds dos punts i avui n’hem guanyat un". El tècnic dels parroquials va assegurar que "crec que hem defensat molt bé i, al final, a la desesperada, ens hem trobat amb aquesta mà i el penal que hem pogut marcar".

Ballabriga va comentar també que "els partits són a dins de les àrees i el que has de fer és defensar bé i a dalt enganxar-la quan puguis" i va lamentar l’expulsió de Mario Cantí, que va qualificar de "molt justa", tot i que va qüestionar la primera targeta groga que havia vist el jugador local. "Quan tens una groga, no pots saltar amb el colze obert, perquè et poden treure una targeta", va assenyalar.

"No ens hem rendit i contra equips com el Sant Andreu o l’Europa, saps que dominar la pilota és difícil, i busquem fer-ho sense pilota i tenir-los a on volem i tancar-los tots els espais" i va afegir que "hem de saber aprofitar les jugades a pilota aturada i avui ho hem fet", va declarar el tècnic, que va insistir que "l’equip s’ha deixat la vida per remuntar i ara hem d’anar sumant com les formigues. Anímicament ens anirà bé el punt però era un partit per guanyar".

Vilajoana, molt molest
Un David Vilajoana molt enutjat, ja que no és la primera vegada que se li escapen punts a les acaballes, va dir que "no sé si som masoquistes però diria paraules molt grosses". El tècnic de l’Europa va afirmar que "sembla mentida que la gent no aprengui i si no aprens, passen aquestes coses. Ells han arribat dues vegades per dos regals nostres", i va comentar que "hem fet un esforç molt gran i per una errada de falta de concentració hem perdut dos punts claus, i ja en portem set així".

To Top