Esports

Igualada de San Lorenzo i Can Parellada al derbi

Empat sense gols en el derbi egarenc que enfrontava al San Lorenzo i el Can Parellada. Els locals, ja sense el tècnic David Olmo, no van poder obtenir una victòria i ja porten quatre partits sense fer-ho, amb una ratxa de tres empats i una derrota. Com va anunciar el club terrassenc, Olmo serà substituït per Abel Martínez que, curiosament, és exentrenador del Can Parellada.

Els de Jordi Muñoz, per la seva banda, també encadenen quatre partits sense guanyar, però van poder trencar la ratxa de tres derrotes seguides en aquest derbi

El partit va ser molt igualat però sense que cap dels dos equips pogués marcar. Després d’aquest resultat, cap dels dos equips ha sofert un canvi en la seva posició a la taula classificatòria. El Can Parellada és onzè, amb 16 punts, mentre que el San Lorenzo continua a la catorzena plaça, amb 11 punts.

UD San Lorenzo, 0

Raúl González, César, Guillermo, Iván, Cristian, Ángel Ejarque (Leal, m. 61), Salazar, Alejandro, David, Rosas (Xavi Pérez, m. 64) i Rubén González (Hibernón, m. 64).

CD Can Parellada, 0

Jihad, Víctor García, Ligero (Gallardo, m. 84), Miki Girbau, Guillermo, Pol Malgosa, Pardi, Bernat Juárez (Zakariae, m. 74), Salido, Montes i Chanque.

Àrbitre. David Laguna Rodríguez. Targeta groga al local Salazar i als visitants Chanque, Bernat, Víctor García i Guillermo. Targeta vermella al local César i al visitant Zakariae (minut 89).

To Top