Terrassa FC, 2
González, Albaredam, Baeza, Ramírez i Alcayde, equip inicial, Ruiz, Sánchez, Núñez i Fetián.

Terrassa Les Saveurs, 3
Santín, Galindo, Téllez, González i Rozas, equip inicial, Vachor, Latorre, Parada i Pozo.

Amonestacions. Targetes grogues per a les jugadores locals Jennifer Ramírez i Ana Núñez.

Gols. 1-0, minut 25, Ana Núñez; 1-1, minut 28, Ariadna Pozo; 1-2, minut 34, Ivon Parada; 1-3, minut 36, Ariadna Pozo; 2-3, minut 41, Núria Albareda.

El derbi terrassenc de la setena jornada se’l va emportar el Terrassa Les Saveurs, que es va imposar per la mínima (2-3) al pavelló municipal de La Maurina davant d’un ben classificat Terrassa FC que es va avançar al marcador al final del primer període. Ja al segon, un 0 a 3 de les visitants va acabar resultant absolutament determinant per a un Les Saveurs que segueix líder.