Un mal partit del Terrassa

Després de set victòries consecutives, l’Handbol Terrassa va caure per vuit gols de diferència (33-25) a la pista del tercer classificat, un La Salle Bonanova que ha baixat aquesta temporada de Nacional. Tot i jugar un mal partit, els homes que prepara Xavi Font es mantenen colíders, empatats a catorze punts amb un Handbol Gavà que no va fallar aquesta jornada.

El primer temps (16-15) va ser equilibrat, amb bones defenses i transicions ofensives. Tot va canviar al segon temps, on els barcelonins van imposar la seva experiència i van anar eixamplant l’avantatge en el marcador fins al 33 a 25.

La Salle Bonanova, 33

Jené, Paso (7), Mónaco (2), Trias (2), Martín, Simón (5), Jacques (11), Riba (1), Sánchez, Lohse, Tarrats, Rodríguez (4) i Pascual (1).

Handbol Terrassa, 25

Riera, Pérez, Negra, Raya (2), Serrano (4), Navarro (3), Flores, Martínez (2), Gómez (6), Carlos López (1), Bonilla (2), Ferrer (1), Marc López (4), García i González.

Àrbitres. Van dirigir el partit els col·legiats Vicenç López Aguilar i Lucas Rodríguez Cabrera.

Parcials cada 5 minuts. 3-2, 5-6, 8-8, 10-12, 12-13, 16-15, descans, 18-16, 21-17, 24-18, 26-18, 30-21, 33-25.