Un Can Trias molt seriós tomba la Sabadellenca

El Can Trias va sumar la segona victòria seguida i el quart matx sense perdre després d’imposar-se, amb un partit molt seriós, al camp de la Sabadellenca. Els de Sergio López, després d’uns minuts inicials, van començar a dominar el joc i. a cinc minuts pel descans van aconseguir el 0 a 1, gràcies a una bona passada de Mullor que el capità Juanito no va perdonar.

A la segona meitat, els de López van seguir controlant la situació i Mullor, a passada d’Álvaro, va marcar el 0 a 2 i els locals només van poder retallar distàncies amb un penal.

ue sabadellenca, 1

Dani Álvarez, Xavi Moreno (Tresserras, m. 46), Del Peral, Camprubí, Sergi, Oriol, Saúl Vargas (Joel Andrés, m. 65), Murillo (Bruno Vargas, m. 46), Víctor Nicolás, Miguel Ángel i Óscar Jaén.

ud can trias, 2

Pol Parrado, Chupi, Turri, Bilal, Òscar Boixader, Javi Merenciano (Yago, m. 68), Álvaro (Barakat, m. 87), Asa (Alti, m. 68), Mullor (Gabi, m. 81), Abde i Juanito (Jordi Pérez, m. 81).

Àrbitre. Artur Argelés García. Targeta groga als locals Saúl Vargas, Dani Álvarez, Del Peral, Sergi i Camprubí i als visitants Mullor, Òscar Boixader, Pol Parrado i al tècnic Sergio López. Targeta vermella al local Camprubí (minut 90).

Gols. 0-1, minut 40, Juanito; 0-2, minut 64, Mullor; 1-2, minut 76, Victor Nicolás de penal.