Esports

Unai Chogri aprendrà dels germans Márquez

El jove pilot terrassenc de motocròs Unai Chogri Gómez, d’onze anys, és un dels escollits per prendre part a l’Allianz Júnior Motor Camp, promogut pels campions del món de motociclisme Marc i Àlex Márquez. Aquesta activitat es desenvoluparà entre el 27 i el 30 de novembre al circuit de Rufea (Lleida) i han estat seleccionats 19 joves pilots, 16 nens i 3 nenes procedents d’Espanya, Països Baixos, Regne Unit i Alemanya.

Els germans Márquez han estat els encarregats de seleccionar els 19 finalistes entre les 150 candidatures rebudes al web d’Allianz Seguros. Els aspirants van omplir un formulari d’inscripció al que adjuntaven un vídeo en el que mostraven les seves habilitats a la moto. En ell, també explicaven la seva motivació per prendre part en el campus amb Marc i Àlex Márquez. Durant quatre dies, els participants rebran classes magistrals dels dos campions del món de Moto GP i Moto 2, a més d’altres activitats lúdiques. Els joves que han estat seleccionats per aqquesta convocatòria tenen totes les despegues pagades.

El campus es va iniciar el 2015 i, fins ara, han participat en l’activitat més de 80 joves de diferents procedències. “Cada any és més complicat escollir els participants”, ha dit Marc Márquez. “El nivell és molt alt i no és senzill quedar-te només amb 19 pilots. Segur que aquest any aprendran i es divertiran tots plegats.”

To Top