Esports

Domínguez i Rodríguez, els vencedors absoluts 

Miguel Ángel Domínguez i Patricia Rodríguez van ser els guanyadors de les categories absolutes del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t 2019, un programa que fomenta l’esport i la millora de la salut i la qualitat de vida, que s’inclou en la campanya "Esport, Salut i Qualitat de Vida", que promouen conjuntament l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) i Mútua Terrassa, des de l’any 2007.

En l’acte d’entrega de premis celebrat a la a Sala d’Actes de Mútua Terrassa, també es va guardonar a Miquel Eder Ferrando i Aroa Jiménez, vencedors en la categoria infantil. Hi van assisitr Raúl Ibáñez, regidor de l’Ajuntament de Terrassa, Natàlia Albà, directora corporativa de Comunicació de Mútua Terrassa i David Otero, el president de l’AEMMT.

En els parlaments, Ibáñez va recalcar que "des de l’Ajuntament estem molt contents que s’organitzi aquest Circuit de Curses Atlètiques Activa’t" i va agrair la tasca que duen a terme els organitzadors d’aquest programa cada any. Otero, per la seva banda, es va mostrar satisfet amb la gran participació i va assenyalar que "a participació infantil és molt important, són el futur que adquireixen un hàbit de fer esport, molt saludable per la salut, això és molt positiu" mentre que Albà va manifestar que "estem molt contents de poder celebrar aquest Circuit, perquè serveix per fomentar els hàbits saludables per les persones" que es tracta d’un dels principals objectius de Mútua Terrassa.

Un mínim de sis curses
Per participar en les dues categories absolutes del Circuit Activa’t un dels requisits que hi ha és del de l’obligació de participar en un mínim de sis curses per poder puntuar de cara a la classificació final. En el cas de les categories infantils, el mínim és de quatre curses. En total, són 11 curses per poder puntuar, si bé la Mitja Marató Ciutat de Terrassa i la Santi Centelles, només compten per a la categoria absoluta. D’altra banda, la Cursa de les Dones només puntua de cara a l’Activa’t pel que fa a les participants femenines. La resta de competicions puntuables per l’edició del Circuit de l’any 2019 són el Cross de Matadepera, la Cursa Popular de l’Atlètic, la del Pla del Bon aire, la del Poble Nou – Zona Esportiva, la cursa de la Festa Major de Terrassa, la de Ca n’Anglada, la Cursa Popular de Can Parellada i la cursa de la Festa Major de Matadepera. Amb l’entrega de guardons es posava punt final a l’edició de 2019. El pròxim 26 de gener de 2020, amb motiu de la celebració de la mitja Marató Ciutat de Terrassa i la cursa Popular Santi Centelles, s’iniciarà una nova edició d’aquest Circuit de curses Atlètiques Activa’t.

To Top