Esports

BBVA i Hockey per Terrassa renoven el seu acord de col·laboració

BBVA i Hockey per Terrassa han signat la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats. Hockey per Terrassa està formada pels quatre clubs terrassencs d’aquest esport: Atlètic Terrassa, Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22. El compromís es concreta en un suport econòmic i institucional a les activitats lligades a la formació i al projecte de hockey per a discapacitats, materialitzat en la lliga BBVA Hockey Plus.

El conveni ha estat signat per Carles Soteres, director de zona de BBVA Terrassa, i Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa amb la presència de Xavier Llinares, director territorial de BBVA Catalunya; Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa; Pere Marcet, president del Club Egara; Josep Maria Biosca, president de l’Atlètic Terrassa, i Raül Galy, president del Línia 22 HC.

La signatura d’aquest acord, que tindrà vigència fins a final de la temporada 2019-2020, ha suposat la primera de les accions dutes a terme per Francesc Salvatella després de la seva renovació com a president de Hockey per Terrassa.

Durant l’acte de signatura, els presidents de les entitats esportives han agraït el suport de BBVA rebut any rere any i la seva implicació amb el món del hockey. Per la seva banda, Xavier Llinares, en representació de BBVA, ha destacat la implicació de l’entitat per continuar donant suport a un esport tan emblemàtic a la ciutat i en especial al hockey plus, una iniciativa pionera a la qual després s’hi han sumat altres esports.

To Top