Sorpresa de l’Atlètic, que va vèncer al colíder

Un Atlètic que havia perdut dos dels tres partits disputats, va golejar contra tot pronòstic el colíder, un Barça a qui es va imposar per un contundent marcador de 5 a 2. Els de Can Salas manaven ja per 3 a 0 en arribar al descans i van rematar la feina al final.

ATLÈTIC, 5

López, Amorós, Puig, Margarit, Alavedra, Castelló, Vizcaíno, Galí, Domènech, Pujal, Soriano, Solà, Segura, Puig, Librán i Galí.

FC BARCELONA, 2

Monje, Martínez, Bernechea, Blanch, Bartolomé, Solé, Sierra, Forcada, Martínez, Serrat, Klune, Vila, Marquès, Sanmartín, Sastre i Fastrich.

Àrbitres. Albert Carné i Álvaro Company.

Gols. 1-0, minut 4, Roc Galí; 2-0, minut 21, Carles Puig; 3-0, minut 22, Roger Vizcaíno; 3-1, minut 55, Guillem Forcada; 3-2, minut 64, Sergi Sanmartín; 4-2, minut 65, Oriol Galí; 5-2, minut 70, Santi López.