L’Handbol Terrassa es va imposar al colíder

El duel entre els dos primers classificats, l’Handbol Sant Boi i l’Handbol Terrassa, es va decantar del bàndol dels terrassencs, que comparteixen ara el lideratge amb l’Handbol Gavà. Els de Xavi Font van signar una victòria molt treballada. Al minut 5, els de Sant Boi de Llobregat ja guanyaven per 5 gols a 0. Excessius errors per part de la dèbil defensa visitant van portar el partit a aquest marcador. A poc a poc, però, l’Handbol Terrassa es va anar recuperant. Malgrat tot, cada vegada que s’apropava, el conjunt local posava terra de per mig. Va arribar al descans guanyant per tres gols d’avantatge (17-14).

A la segona part, els de Font van mostrar una enorme intensitat defensiva, que va acabar sent la clau del seu triomf. Els locals es van bloquejar en atac. El porter Albert Riera va fer fins a vuit aturades de mèrit i els atacants van donar la talla. A quinze minuts pel final, l’Handbol Terrassa va assolir el seu primer avantatge (25-27). Van saber els egarencs consolidar aquest avantatge i acabar guanyant per quatre gols de diferència (28-32). Diumenge a les sis de la tarda, l’Handbol Terrassa rebrà l’Handbol Calella al pavelló de Sant Llorenç.

HANDBOL SANT BOI, 28

Alejandro, Ivern (1), Morales (3), Kevin Cordero (9), García (4), Poo (1), Cazalla (2), Iván Cordero, Rodríguez (2), Herrero (4), Méndez, Grueso (1), Barreiro, Arnaldosi Millán (1).

hANDBOL tERRASSA, 32

Pérez, Negra, Riera, Raya (3), Serrano (2), Navarro (1), Flores (2), Martínez (4), Gómez (6), López, Ferrer (7), López (7), Martínez i González.

Àrbitres. Jesús Ouro Doral i Samer Hariri Martí.

Parcials cada 5 minuts. 4-0, 8-3, 10-7, 12-9, 14-11, 17-14, descans, 19-16, 22-20, 25-24, 25-27, 27-30, 28-32.