L’Ullastrell esborra l’Atlètic Gironella

Gran victòria de l’Ullastrell davant un rival que no coneixia la derrota. Els locals van signar un gran partit, destacant l’aportació d’Èric Sanz, que va anotar tres dels cinc gols de l’Ullastrell.

La primera part va finalitzar amb un ajustat 2 a 1, després que Anido reduís les diferències al fil del descans. Dos gols de Sanz al tram final van resoldre l’encontre.

ULLASTRELL, 4

Arroyo, Jurado, Plaza, Sanz, López, equip inicial, Peña, Sanz, Villalpando i Bueno.

ATLÈTIC GIRONELLA, 1

Marín, Molina, Béjar, Noguera, Pont, equip inicial, Santano, Sánchez, Anido i Ballonga.

Amonestacions. Villalpando (2), Sanz, López, jugadors de l’Ullastrell, i Anido, jugador de l’Atlètic Gironella.

Gols. 1-0, minut 6, Sanz; 2-0, minut 18, Jurado; 2-1, minut 25, Anido; 3-1, minut 40, Sanz; 4-1, minut 43, Sanz.