El Club Egara estrena el seu caseller de victòries

A la tercera jornada va arribar la primera victòria del Club Egara a la Lliga. El Diagonal es va avançar al marcador gràcies als gols de Roberto Gili i Javier Marfà, però els del Pla del Bon Aire van reaccionar quan faltaven dos minuts pel descans i van acabar remuntant. Guille Bausà va ser l’autor de dos dels tres gols.

Diagonal, 2

Cavaller, Pons, José Freixa, Serra, Gili, Feu, Chaves, Francisco Freixa, Javier Marfà, Miralles, Borrell, Tiana i Guillermo Marfà.

Club Egara, 3

Bosch, Griera, Ubach, Serra, Rovira, Tarrats, Bausà, Colominas, Puig, Casasayas, Palet, Ventayol, Kirill i Aynés.

Àrbitres. Marc Hellín i Gerard Tella. Targetes grogues al local Alejandro Chaves i als visitants Pol Rovira i Fede Tarrats.

Gols. 1-0, m. 7, Roberto Gili; 2-0, m. 38, Javier Marfà; 2-1, m. 33, Guille Bausà; 2-2, m. 45, Fede Tarrats; 2-3, m. 63, Guille Bausà.