Esports

Més de 2.200 inscrits a la Cursa de les Ciutats

La Cursa de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees tornarà a significar un èxit rotund en la seva segona edició. Més de 2.200 inscrits hi han desbordat les previsions més optimistes en una convocatòria cent per cent solidària en la que tots els seus ingressos van dirigits a la investigació per la cura d’aquest càncer. En la primera edició, unes 1.500 persones van prendre la sortida en una cursa oberta a tota mena de participants, sigui per fer-la corrent o caminant.

La cita esportiva i solidària se celebra aquest diumenge, acompanyada de tot un seguit d’activitats a la Plaça Nova, epicentre de la convocatòria. A les 9.45 del matí està prevista la sortida de la primera de les curses de la jornada, la prova mini de 300 metres de distància. A les 10 començarà la cursa infantil, sobre 800 metres, i a les 10.30 arrencarà la prova per a adults, amb 5 quilòmetres de distància i un circuit amb novetats en el que es passa per algun dels punts més emblemàtics de la ciutat.

Els inscrits podran recollir la samarreta tècnica d’obsequi, la bossa del corredor i el dorsal divendres i dissabte a l’Hotel Don Cándido. El divendres entre 6 de la tarda i 9 del vespre i el dissabte entre les 11 del matí i les 8 del vespre. També es podrà fer el mateix diumenge, abans de la cursa, a partir de les 9 del matí.

La Cursa de les Ciutats és una cita a escala europea, a la qual Terrassa es va afegir l’any passat en una acció promoguda per Chelo Fernández. Aquest any s’ha creat una associació per organitzar-la.

To Top