L’Handbol Terrassa suma una valuosa victòria a Cardedeu

Tercera victòria en quatre jornades per a un Handbol Terrassa que està signant un magnífic començament de Lliga. Acumula ja els mateixos sis punts que Sant Martí Adrianenc "B" i Cooperativa Sant Boi i està a dos de distància del líder, l’Handbol Gavà.

Els primers minuts de partit van ser igualats i prolífics en anotació, però els terrassencs ben aviat van agafar avantatge en el marcador i van arribar al descans amb tres gols de diferència a favor seu (15-18). Els de Xavi Font van sortir dels vestidors disposats a trencar el partit el més aviat possible i la bona actuació d’Albert Riera i una defensa molt agressiva i ajustada va col·lapsar el Cardedeu. Els terrassencs van aprofitar aquesta circumstància per escapar-se en el marcador i acabar guanyant per quatre gols de diferència (31-35), situant-se a tocar de la segona plaça, que dóna dret a disputar la promoció d’ascens.

Handbol Cardedeu, 31

Hernández, Eduard Ollé (2), Bertran, Pere Ollé (3), García (1), Serra (2), Manzano (4), Graveleau (1), Esbri, Joan Codina (12), Ramon Codina (4), Pinós, Oriol, Artigas (1), Martín i Bru (1).

Handbol Terrassa, 35

Pérez, Riera, Negra, Raya, Serrano (3), Navarro, Flores (1), Comellas, Martínez (1), Gómez (11), López (5), Bonilla (2), Ferrer (3), González i López (9).

Àrbitres. Albert Romea i Albert Pérez.

Parcials cada 5 minuts. 1-1, 3-4, 5-5, 8-10, 13-14, 15-18, descans, 16-22, 18-25, 21-27, 23-30, 26-33, 31-35.