Esports

Valuós punt pel Jabac contra un Ebro que va desaprofitar un penal

El Jabac va tornar de Saragossa amb un valuós empat a zero. Els d’Edu Mota van sumar un punt al camp de l’Ebro, un rival dels que, a priori, ha de ser dels anomenats directes en la lluita dels egarencs per aconseguir la permanència a la categoria. El conjunt local va disposar d’una gran oportunitat per endur-se la victòria, a la represa, amb un penal que va aturar el porter del Jabac, Lázaro, amb una excel·lent intervenció que va permetre la igualada definitiva.

La primera meitat va ser més igualada i els aragonesos van gaudir d’alguna arribada amb perill mentre que els terrassencs van crear alguna opció per part d’Ernest i Omaru, però sense èxit.

A la segona part, els locals van apretar i van disposar d’un penal a favor per mans. Corellano llançar-lo però Lázaro va endevinar la intenció del seu rival. Després d’aquest empat, el Jabac s’ha situat a la dotzena plaça de la classificació, amb cinc punts a la seva compta, i té a quatre equips per sota. Dissabte vinent, els de Mota rebran a Can Jofresa al Cornellà, equip situat a la meitat de la taula.

CD Ebro, 0

David, Cuenca, Vidal, Cirac, Corellano, Marcos, Rivas (Jiménez, m. 61), Nieto, Caicedo (Paul, m. 67), Jae Woo (Rafa, m. 73) i Aisa.

UFB Jabac i Terrassa, 0

Lázaro, Torralba (Calvo, m. 66), Santana, Otero, Jahara, Carrasco (Ian, m. 75), Omaru, Torres, Alfaro (Martí, m. 55), Ernest i Pere (Juanma, m. 66).

Àrbitre. Va dirigir l’encontre el col·legiat Armando Ramo Andrés. Va amonestar amb targeta groga als locals Jae Woo i Paul i als visitants Carrasco, Ernest, Martí i Juanma.

To Top